Over mij

Ik bevind me in volle midlife, maar niet in crisis. Psychologie fascineert me al jaren. Voor mij is niets zo boeiend als menselijk gedrag. Life coach worden was voor mij dan ook een logische eerste stap.

Ik luister graag naar je verhalen. Het is mooi om de raderen te zien draaien wanneer mensen zich verliezen in de details. Mijn hoogsensitief zijn helpt me hierbij. En ik help jou met plezier je beste leven te leiden, je kronkels klein te krijgen.

Misschien kan ik voor jou iets betekenen, als klankbord, als lichttoren, als wegwijzer. Soms begrijpen we niet waarom we zus denken of zo doen. We krijgen dan ook geen psychologie op school, helaas. Ik leg je graag uit wat ik zie en wat ik geleerd heb, want inzicht en bewustzijn zijn de basis voor verandering.

En wie ben ik als mens? Ik ben geboren en getogen in Antwerpen, maar woon nu in Ekeren. Ik ben gehuwd met Stephan, en samen vertroetelen we ons hondenkind Gaston. Ik heb 29 jaar lang gewerkt als administratieve kracht en management assistant, maar met de magische 7×7 jaar kwam er een ommekeer in mijn leven. Hoog tijd om mijn hartenlust te volgen en mijn dromen waar te maken en de beste Therapeutische Life Coach voor jou te worden!

Ik heb een warm hart, een luisterend oor, gevoel voor humor en een gezonde nieuwsgierigheid naar jouw verhalen.

Geef me gerust een belletje, of mail me  !

Lid van: VVEC
(Vlaamse Vereniging voor Erkende Coaches)
www.erkendecoaches.be